Basistraining Voice Dialogue in Coaching

Amsterdam en Otterlo (3 daagse)

In deze basistraining ontdek je de kracht van Voice Dialogue en ga je samen met anderen aan de slag om je eigen ‘ikken’ (subpersonen) beter te leren kennen. Tevens maak je ‘vlieguren’ om als professional met deze methode te kunnen werken. Je krijgt meer inzicht in je innerlijke drijfveren en in die van je cliënten en deelnemers. Zowel op persoonlijk als professioneel gebied.

Inhoud training

Uitleg over de theorie van Voice Dialogue en het leren werken met de methode. De individuele leerwensen van de deelnemers bepalen verder de invulling van de training. Iedere deelnemer ondergaat en faciliteert diverse sessies. Verplichte literatuur: ‘Ik ken mijn ikken’.

Doelgroep

Voor ervaren coaches, trainers, loopbaanbegeleiders, psychotherapeuten, acteurs, regisseurs en andere professionals die individuen begeleiden en die hun repertoire uit willen breiden met Voice Dialogue. Deze methode kun je goed combineren met andere methodieken en werkvormen. Vooropleiding: HBO + of relevante opleiding of ervaring (3H).

Voorafgaande aan de training vindt een telefonisch kennismakingsgesprek plaats. Dit gesprek is bedoeld om de wederzijdse verwachtingen af te stemmen en te kijken of jouw leerbehoefte als deelnemer past bij wat wij bieden in de training.

De training ‘Voice Dialogue in coaching’ wordt verzorgd door Berry Collewijn en Lex Mulder. Zij vormen een sterke combinatie in mijn beleving: waar Berry zich toelegt op het inhoudelijk overbrengen van de theorie, loodst Lex je vooral langs de speelse kant van het proces."

Inge van Erkel, juni 2012
Tijdschrift voor coaching
› Lees meer reacties van deelnemers
› Lees het artikel van Inge van Erkel in ‘Tijdschrift voor coaching’

Praktische informatie

Aantal deelnemers maximaal 6-12
Niveau van de cursus: HBO+
Studiebelasting: ca. 8 uur voor literatuurstudie
Wanneer? De basistraining Voice Dialogue bestaat uit één blok van drie dagen.
(6 dagdelen). Deze training geldt tevens als module 1 voor de opleiding Ervaringsgericht werken met Voice Dialogue in coaching en training.

2019

  • code BVD 42: 23 t/m 25 mei 2019, Amsterdam
  • code BVD 43: 30 september t/m 2 oktober 2019, Otterlo

2020

  • code BVD 44: 9 t/m 11 maart 2020, Amsterdam
  • code BVD 45: 8 t/m 10 juni 2020, Amsterdam
  • code BVD 46: 2 t/m 4 november 2020, Otterlo

Tijd Van 10.00 uur tot 17.00 uur, met een uur pauze. Lunch is niet voorzien maar kan in de buurt genuttigd worden. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Erkenning NOBCO: 6 PE Punten
Erkenning ABvC: 24 PE Punten
Erkenning NIP (A&O/A&G): 9 PE Punten (ID 178900)

Begeleiders Berry Collewijn en Lex Mulder
Plaats Centrum Amsterdam (Lauriergracht) en Otterlo (Veluwe)
Prijs € 795,00 (BTW vrijgesteld en inclusief lesmateriaal, exclusief aan te schaffen boeken).

Betaling en voorwaarden

Betaling op rekening NL43ABNA 061.12.70.021, ten name van Collewijn/Mulder opleidingen te Amsterdam, o.v.v. Basistraining Voice Dialogue en je naam. Je bent ingeschreven zodra je je via de site hebt opgegeven, akkoord bent gegaan met de voorwaarden en bevestiging hebt gekregen dat je op de lijst staat. Vervolgens betaal je de helft van het bedrag. Zes weken vóór de training betaal je de tweede helft van het bedrag.
› Lees verder de algemene voorwaarden

› Inschrijven voor de basistraining Voice Dialogue in coaching

of bel 06 - 21 80 55 86

Meer vragen?

Heb je nog vragen, dan kun je bellen naar Berry Collewijn op 06 - 21 80 55 86 of mailen naar info@berrycollewijn.nl
Terug naar boven