Voor Trainers en Coaches

IjsberenWil je de methode Voice Dialogue, Voicedrama, Speels coachen en trainen goed leren toepassen in je professionele praktijk als trainer, therapeut of coach?

Aantrekkelijke prijs

Wij hebben weinig overheadkosten en trainen op een eenvoudige, maar sfeervolle locatie (in centrum Amsterdam of Otterlo op de Hoge Veluwe). Trainingen bevatten geen avondprogramma, overnachting, diner en lunch. Daarom bieden wij onze professionele opleidingen aan voor een zeer aantrekkelijke prijs.

3-daagse basistraining Voice Dialogue in coaching

In dit programma van drie dagen ontdek je de kracht van Voice Dialogue en ga je samen met anderen aan de slag om je eigen 'ikken' (subpersonen) beter te leren kennen. Tevens maak je 'vlieguren' om met deze methode te kunnen werken. Je krijgt de basiskennis en vaardigheden die nodig zijn voor het begeleiden van het ‘klassieke’ Voice Dialogue.

› Lees meer over de 3-daagse basistraining Voice Dialogue

Ervaringsgericht werken met Voice Dialogue in coaching en training

Vier modules van drie dagen. Onder leiding van Lex Mulder en Berry Collewijn.

Doelstelling

In deze unieke opleiding van vier blokken maak je kennis met de wondere wereld van ervaringsgericht werken met Voice Dialogue in coaching en training.

Na de opleiding durf je meer te improviseren, te experimenteren en te spelen. Met het effect dat je werk niet alleen meer effectief, maar ook leuker en lichter wordt. Voor jou èn je deelnemer of cliënt.

Zij leren op een speelse manier anders om te gaan met hun vragen dan ze gewoonlijk doen: meer creatief, losser, vrijer. Voor jou als coach en trainer betekent het dat je meer ontspannen professioneel kan handelen. Je coachingsessies worden lichter, je trainingen soepeler.

› Lees meer over de opleiding Ervaringsgericht werken met Voice Dialogue

1-daagse Supervisiedagen - Amsterdam en Otterlo

Als je een basistraining Voice Dialogue hebt gevolgd kun je als trainer of coach verder inspiratie opdoen in 1-daagse supervisiedag bij Berry en Lex in Amsterdam of Otterlo. Deze supervisiedagen bieden verdieping in verschillende aspecten van Voice Dialogue. Aan bod komen:
  • Vlieguren met Voice Dialogue
  • Tango van de ikken, Bindingspatronen in Voice Dialogue
  • Vlieguren met dramawerkvormen
  • Archetypen: o.a. de Patriarch en Matriarch
  • Werken met spirituele energieën

› Lees meer over de 1-daagse supervisiedagen

Masterclasses op Ibiza

Op aanvraag zijn wij in te huren voor een groep professionals die zich verder willen bekwamen in hun vak. Dat doen we op onze mooie locatie in Ibiza. We gaan dan in op verschillende aspecten van Voice Dialogue, Psychodrama, Voicedrama en Speels Coachen. De dagen zijn gericht op jouw verdere professionele ontwikkeling als coach/therapeut of trainer. Je maakt kennis met de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

› Lees meer over de Masterclass Ibiza

› Huis huren op Ibiza? Lees meer

Terug naar boven