Tango van de ikken

Presentatie van het boek Tango van de ikken, Voice Dialogue in relaties, m.m.v Lex Mulder en het Theater van de Ikken. Aansluitend workshop.

De Tango van de ikken is geschreven door Berry Collewijn. Het boek is het vervolg van de bestseller Ik (k)en mijn ikken. Aansluitend een workshop over de thema’s uit het boek.

Deel 1: theatrale voorstelling


v.l.n.r.: André Witbreuk, Berry Collewijn, Lex Mulder, Sanneke Bos
De ‘Tango van de ikken’ is een theatrale voorstelling, inclusief muzikale intermezzo’s, gepresenteerd door het ‘Theater van de Ikken’, Berry Collewijn en Lex Mulder. Je maakt op een toegankelijke, lichtvoetige en interactieve manier kennis met Voice Dialogue in relaties. In de presentatie gaan we in op de interactie van de subpersonen in (intieme)relaties. Een leerzaam en boeiend feest van herkenning! Duur: 60 minuten.

Workshop

Workshop onder leiding van auteur Berry Collewijn en Lex Mulder Na de pauze kun je een interactieve workshop volgen van 1,5 uur. Hoe kan je Voice Dialogue toepassen in het werken met relaties? Hoe kan je met bindingspatronen werken? Er wordt uiteraard ingegaan op vragen van deelnemers. Wij geven korte demonstraties van diverse toepassingsmogelijkheden.

Voor wie

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de theorieën uit het boek ‘Tango van de ikken’ en de toepassing ervan in coaching en training. En verder iedereen die zijn of haar subpersonen in zichzelf (en van hun partner) beter wil leren kennen.

Waar en wanneer

Inschrijven 'Tango van de ikken' ›

Prijs

€ 35,00 euro incl. het boek Tango van de ikken t.w.v. € 24,95
(Heb je het boek al? Dan kies je natuurlijk een ander boek uit in Amsterdam of in het boekencafé van Thema, zoals ‘Speels coachen met Voice Dialogue en psychodrama’ van Lex Mulder of iets anders moois). 

Meer info?

Heb je nog vragen, mail naar burobeer@planet.nl of bel 06-21805586

Scènes uit de Theatrale voorstelling 'Tango van de ikken'

Medewerkers Theater van de ikken

Berry Collewijn en Lex Mulder

Berry is auteur van ‘Tango van de ikken’ (link) en ‘Ik (k)en mijn ikken’. Lex en Berry geven samen sinds 1995 opleidingen Voice Dialogue aan coaches en trainers in Amsterdam en Otterlo. Zij zijn geschoold door Hal & Sidra Stone, de grondleggers van Voice Dialogue. Ze zijn al ruim 25 jaar gelukkig samen, zie www.berrycollewijn.nl/over-beer

Sanneke Bos

Sanneke werkt als acteur, trainer en coach, veelal binnen het sociale domein. Een greep uit haar werkzaamheden: Oplossingsgerichte gespreksvoering, bespreekbaar maken van veiligheid voor professionals, spelen van archetypische godinnen voor Godin&Training. Ook coacht Sanneke jonge vrouwen en vrouwelijke statushouders in hun zoektocht naar werk. De speelsheid van Voice Dialogue is een inspiratie voor haar. Meer informatie: sanneke@sannekebos.nl en www.sannekebos.nl

André Witbreuk

André is zelfstandig acteur, trainer en coach. Hij heeft bij Berry en Lex de opleiding Voice Dialogue gevolgd en werkt graag met Voice Dialogue technieken. Samen met collega acteur Loes Wouterson is hij 10 jaar geleden de opleiding Acteur in het Bedrijfsleven begonnen, daar is dit jaar de Opleiding Master of Action Learning/Action Design bijgekomen. Daarnaast is hij gecertificeerd Belbin trainer en verzorg hij samen met Rob Groen de workshop: When Belbin meets Leary.
Meer informatie: www.wwla.nl en wwla-advanced.nl en www.cmb-teamrol.nl

Arno Smit

Arno is allround tekstschrijver (de songteksten voor het Theater van de Ikken zijn van zijn hand). Hij is ruim dertig jaar actief als copywriter en tekstdichter. Meer informatie: www.arnosmit.nl en arno@arnosmit.nl