Spelen met Voice Dialogue in coaching door Lex Mulder

Cover Speels coachen, Lex Mulder Vaak beperkt coachen zich tot praten. Maar het kan ook anders. In deze vrolijke module 3 van de opleiding: Ervaringsgericht werken met Voice Dialogue gaan we vooral doen: we demonstreren wat ‘speels coachen’ is. We gaan in op de theoretische en methodische achtergronden: psychodrama en Voice Dialogue.

Speels coachen is meer dan het toepassen van deze technieken en theorieën. Het veronderstelt een open en speelse houding. Zowel van de begeleider als de cliënt. Het gaat uit van durf om te experimenteren. Je gaat met humor spelen mét de werkelijkheid. In plaats van over situaties te praten speel je ze uit. We bespreken de mogelijkheden én de beperkingen. We bekijken de toepasbaarheid ervan voor jouw praktijk. En er is er voldoende tijd om zelf te oefenen.

Voor wie?

Voor ervaren coaches die al module 1 Voice Dialogue hebben gevolgd. Voor professionals die wat lichtheid in hun gesprekken willen brengen. Met het doel om hun cliënten op een open, sprankelende, speelse en actieve manier tegemoet te treden.

Lex Mulder

Portret Lex Mulder Lex Mulder is afgestudeerd in de klinische psychologie. Na een inspirerende periode als docent aan de Rijksuniversiteit van Leiden en parttime als psychotherapeut heeft hij sinds 1988 een praktijk als zelfstandig coach, trainer, opleider en psychotherapeut. Geïnspireerd door vele bronnen heeft Lex zijn eigen interventiestijl ontwikkeld: Speels en Actief. Lex is de partner van Berry Collewijn. Zie verder www.lex-mulder.nl

"Het boek zit vol direct bruikbare voorbeelden en Mulder deelt met gulle hand zijn technieken en kennis."
Esther de Charon de Saint Germain (coach), juni 2012, Tijdschrift voor coaching. www.tvc.nl

› Lees de recensie van 'Speels Coachen' in 'Tijdschrift voor coaching'

Praktische informatie

Aantal deelnemers maximaal 6 - 12
Wanneer? De training 'Speels Coachen' wordt gegeven op 3 aansluitende dagen, totaal 6 dagdelen. De training maakt onderdeel uit van de opleiding Ervaringsgericht werken met Voice Dialogue in coaching en training, als module 3.

› Ervaringsgericht werken met Voice Dialogue in coaching en training

Vragen?

Heb je vragen, dan kun je bellen naar Berry Collewijn op 06 - 21 80 55 86 of mailen naar info@berrycollewijn.nl

Terug naar boven