Over B.E.E.R.

Bewustzijn – Energie – Ervaren – Resultaat

B.E.E.R., Collewijn/Mulder opleidingen:

Berry Collewijn

Berry CollewijnBerry Collewijn geeft sinds 1995 opleidingen aan trainers en coaches in Voice Dialogue en dramatechnieken. Deze technieken past ze graag toe in haar werk voor het bedrijfsleven. Berry werkte als seniortrainer en -coach voor diverse bedrijven en instellingen. Ze heeft zich o.a. gespecialiseerd in persoonlijke effectiviteit en leiderschap.

Berry is mede-auteur van de boeken:

Achtergrond

Geboren en getogen in Amsterdam, volgt Berry in de ‘seventies’ de opleiding Regie aan de Amsterdamse Toneelschool. Ze werkt een aantal jaren als Italiaanse gids, waarna ze een franchiseketen opzet en manager is van vijf vestigingen van kindermeubelwinkels in Nederland. Sinds 1995 is ze trainer en opleider.

Berry is wederhelft van Lex Mulder en moeder van dochter Romy.

Opleidingen

Psychodrama, Lex Mulder training en coaching (1993-1994)
Voice Dialogue, ITP (1994-1998)
Hal & Sidra Stone, U.S.A en NL (1997-heden)
Verdere opleidingen: T.G.I., R.E.T., NLP, Groepsdynamica, Co-active coaching en Body Dialogue (Tamar Stone)

Lex Mulder

Lex MulderLex Mulder is afgestudeerd in de klinische psychologie. Na een inspirerende periode als docent aan de Rijksuniversiteit van Leiden en parttime als psychotherapeut heeft hij sinds 1988 een praktijk als zelfstandig coach, trainer, opleider en psychotherapeut. Hij geeft ruim veertig jaar opleidingen aan trainers en coaches in Voice Dialogue en dramatechnieken. Lex is auteur van de boeken: Geïnspireerd door vele bronnen heeft Lex zijn eigen interventiestijl ontwikkeld: Speels en Actief.

Lex is de partner van Berry Collewijn. Zie verder www.lex-mulder.nl

Terug naar boven