Masterclass Ibiza

Op aanvraag zijn wij in te huren voor een groep professionals die zich verder willen bekwamen in hun vak. Dat doen we op onze mooie locatie in Ibiza. We gaan dan in op verschillende aspecten van Voice Dialogue, Psychodrama, Voicedrama en Speels Coachen. De dagen zijn gericht op jouw verdere professionele ontwikkeling als coach/therapeut of trainer. Je maakt kennis met de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Villa El Paso, IbizaDe bijeenkomsten vinden plaats in onze villa 'El Paso'. Je kunt deze Masterclasses goed combineren met het houden van vakantie op het eiland. Eventueel met partner, gezin of vriend(en). Want naast het programma heb je ruimschoots de tijd om te relaxen en van het eiland te genieten.

Inhoud Masterclass

In eerste instantie gaan we uit van de wensen van de groep. Maar je kunt bijvoorbeeld ook aan het volgende denken: we belichten in de ochtend in de vorm van een teaching of een demo verschillende aspecten van Voice Dialogue en Psychodrama, en wat er uit dit gelukkige huwelijk is voortgekomen: Voicedrama en Speels Coachen. We kunnen tevens aandacht besteden aan Teamcoaching. In de avond kan elke deelnemer een persoonlijke sessie krijgen van Lex of Berry. Je werkt ook met elkaar. We sluiten het op een feestelijke manier af met een lunch/diner.

Op verzoek kunnen aan de orde komen:

Voor meer info zie opleiding Speels coachen en trainen met Voice Dialogue en Psychodrama.

Voor wie?

Een groep professionals die zich verder willen bekwamen in hun vak. Op het gebied van ‘Speels coachen en trainen met Voice Dialogue en Psychodrama’.

Intake

Voorafgaande aan de Masterclass vindt een gesprek plaats met de groep en Lex Mulder. Dit gesprek is bedoeld om de wederzijdse verwachtingen af te stemmen. Ook krijg je algemene informatie over reis- en verblijfsmogelijkheden naar/op Ibiza.

Aantal deelnemers maximaal 12
Wanneer? Op aanvraag
Duur: 3 à 5 dagen
Prijs: in overleg

Betaling en voorwaarden

› Lees de algemene voorwaarden

Vragen?

Heb je nog vragen, dan kun je bellen naar Berry Collewijn op 06 - 21 80 55 86 of mailen naar info@berrycollewijn.nl

Verhuur Villa el Paso

Ons huis is ook te huren zonder dat wij een programma verzorgen.
Meer info over verhuur Villa el Paso, direct via Berry Collewijn: info@berrycollewijn.nl of via verhuurbedrijf: Villa el Paso. Er is een mogelijkheid om ons huis samen te huren met buurhuis van vrienden: Campanilla.

Sprechen Sie Deutsch dan können Sie hier buchen.

Algemene informatie en verblijfsmogelijkheden Ibiza: www.ibiza4all.nl.

Terug naar boven