Training 'Supervrouw in Spagaat: regisseer de rollen in je leven'

Na een drukke dag zit je op de bank. Je kijkt naar de supervrouw op tv. Ze is positief, slank en goed gekleed. Feilloos combineert ze haar leuke drukke baan met dito gezin. Ze is een aantrekkelijke partner, goede moeder, attente vriendin en ambitieus in haar werk. Ook is ze cultureel en sportief actief. Ben jij ook zo’n supervrouw? Of heb je soms het gevoel tekort te schieten en tijd te kort te komen? Hoeveel ballen houd jij in de lucht? Regisseer nu zelf de rollen in je leven. Vermoeide heldinnen

Voor wie?

Deze training is geschikt voor vrouwen die zich soms opgejaagd of onrustig voelen; die al hun rollen goed willen vervullen, maar er vaak moeite mee hebben dit voor elkaar te krijgen; die de regie over werk en privé meer in eigen hand willen nemen.

Resultaat

Inhoud

In Supervrouw in spagaat neem je jouw diverse rollen onder de loep. Je krijgt inzicht welke verschillende ikken die rollen invullen. Wat geeft energie en wat zuigt je leeg? Wie zit er bij jou aan het stuur? Vervolgens maak je een bewuste keuze: wat wil je veranderen om je energiebalans te verbeteren?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Werkwijze en leerstijl

Op speelse, verrassende wijze ga jij letterlijk aan de slag met de diverse 'ballen in de lucht'. Om je vervolgens bewust te worden wat er eigenlijk speelt. Je leert de juiste keuzes te maken die jouw vitaliteit en zelfvertrouwen ten goede komen. Wij werken heel concreet. Met praktische tips die je direct kunt toepassen.  

Op aanvraag

Het is mogelijk op aanvraag één of tweedaagse workshops te organiseren met het thema Supervrouw in Spagaat. Met gebruikmaking van o.a. de theorie en methodiek van Voice Dialogue. De inhoud van de workshops laten we altijd aansluiten bij de wensen en behoeften van de deelnemers.

Praktische informatie

Wanneer? op aanvraag als je zelf een groepje geformeerd hebt van minimaal 4 mensen
Aantal deelnemers minimaal 4 - maximaal 12
Doelgroep vrouwen met een diversiteit aan functie, achtergrond en organisatie
Tijd van 10.00 uur tot 17.00 uur
Plaats in overleg
Prijs dagdeeltarief in overleg
Datum, tijd en locatie op aanvraag. Eén dag: van 10.00 - 17.00 uur.
Investering in overleg, afhankelijk van aantal deelnemers en doelgroep
Trainer Berry Collewijn

› Inschrijven voor 'Supervrouw in Spagaat'

of bel 06 - 21 80 55 86

Berry Collewijn

Berry Collewijn Berry Collewijn geeft sinds 1995 opleidingen aan trainers en coaches in Voice Dialogue en dramatechnieken. Deze technieken past ze graag toe in haar werk voor het bedrijfsleven.

Berry werkt als seniortrainer en -coach voor diverse bedrijven en instellingen. Ze heeft zich o.a. gespecialiseerd in persoonlijke effectiviteit en leiderschap.

Berry is mede-auteur van het boek 'Ik ken mijn ikken', ontdek andere kanten van jezelf met Voice Dialogue. Berry is wederhelft van Lex Mulder en moeder van dochter Romy.
Terug naar boven