Spelen met psychologische trainingsmodellen

Psychologische modellen zoals Transactionele Analyse, Teamrollen van Belbin, Situationeel leidinggeven, Kernkwadrant, R.E.T of Roos van Leary beklijven beter als je ze als trainer speels tot leven weet te brengen.

Tijdens deze één of twee-daagse training zal Berry Collewijn en/of Lex Mulder een aantal van deze werkvormen demonstreren. Tekening psychologische trainingsmodellenKernwoorden hierbij zijn; fun! doen! experimenteren! lef! In plaats van er over te praten leer je je deelnemers of coachee het te ervaren.

Het is een praktische training voor ervaren trainers en coaches. Je leert te werken met het dramatiseren van psychologische modellen in groepstrainingen en in individuele coaching.

Dit onderdeel komt ook aan bod in module 3 van de opleiding Ervaringsgericht werken met Voice Dialogue in coaching en training.

Vragen voor de trainer

  • Hoe hou ik de hele groep actief?
  • Hoe leer ik zelf te durven spelen in mijn training?
  • Hoe blijf ik uit het praten over traditionele psychologische modellen en laat ik deelnemers vaardigheden ervaren en oefenen?
  • Hoe zet ik abstracte begrippen om in concreet gedrag?
  • Hoe krijg ik meer energie uit mijn trainingen?

Gebieden

Persoonlijke effectiviteit: (Leary, RET, Kernkwadrant, Covey; pro-actief en cirkels van invloed)
Leiderschap: Belbin teamrollen, de Bono, SWOT analyse, Sit leidinggeven

Spelen met psychologische trainingsmodellen komt ook aan bod in module 3 van de opleiding Ervaringsgericht werken met Voice Dialogue in coaching en training.

Praktische informatie

Wanneer? op aanvraag als je zelf een groepje geformeerd hebt van minimaal 4 mensen.
Aantal deelnemers: minimaal 4 - maximaal 12
Tijd: van 10.00 uur tot 17.00 uur
Plaats: In overleg
Prijs: Dagdeeltarief in overleg

Betaling en voorwaarden

Betaling op rekening Betaling op rekening NL43ABNA 061.12.70.021, ten name van Collewijn/Mulder opleidingen te Amsterdam, o.v.v. 'Spelen met trainingsmodellen', de betreffende data en je naam. Je bent ingeschreven zodra je de helft van het bedrag betaald hebt. Zes weken vóór de training betaal je de tweede helft van het bedrag.
› Lees verder de algemene voorwaarden

› Inschrijven of bel 06 - 21 80 55 86

Meer vragen?

Heb je nog vragen, dan kun je bellen naar Berry Collewijn op 06 - 21 80 55 86 of 020 - 627 31 34 of mailen naar burobeer@planet.nl